Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Balıkesir'i tanıtım toplantısı yapıldı

Balıkesir

İstanbul'da düzenlenecek tanıtım günleri öncesi, Balıkesir'de değerlendirme toplantısı düzenlendi.

İstanbul’da düzenlenecek tanıtım günleri öncesi, Balıkesir’de değerlendirme toplantısı düzenlendi.
İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi`nde, 10-13 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek, “Balıkesir Tanıtım Günleri” etkinlikleri nedeniyle Vali Ahmet Turhan, başkanlığında toplantı düzenlendi.
Güney Marmara Kalkınma Ajansında salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Selda Dural, Nusret Şahin, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.
Vali Turhan, toplantıda “Balıkesir Tanıtım Günleri”nde ilimizi daha iyi nasıl tanıtabilmek adına neler yapılması ve geçen yıl Ankara Atatürk Kültür Merkezinde yapılan organizasyonda karşılaşılan aksaklıkların nasıl giderilebileceği, neler yapılabileceği üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Bu organizasyonu Valilik organizasyonu olmadığını belirten Turhan, “Bu organizasyon Balıkesir organizasyonudur. Valilik, Belediye Başkanlığı, üniversite sivil toplum örgütleri, odalarımız ve vatandaşlarımızla, başarılı olursak Balıkesir kazanacaktır. Herkesin üzerine düşen katkıyı sağlaması gerekir. Geçen yıl bu organizasyonu Ankara Atatürk Kültür Merkez’in de gerçekleştirdik. Bu yıl ise bu konularda daha profesyonel olan İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi`nde yapacağız. Herkesin elinden gelen çabayı göstereceğine canı gönülden inanıyorum. Katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
Fuar organizasyonunu üstlenen Anatolia Grup Genel Koordinatörü Özgür Can Çelik, sunumlarıyla fuar hakkında katılımcılara bilgilendirmede bulundu. Toplantı konuşmaların ardından istişare biçiminde devam etti.



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı